Dvouporcová jídla

Dvouporcová jídla

EXPRES MENU

Svíčková

Pro začátek jsme vybrali 6 druhů tradičních českých jídel ve dvouporcovém balení, připravených podle původních receptur z nejkvalitnějších čerstvých surovin. Způsob výroby a sterilace, stejně jako zodpovědný přístup zaměstnanců naší firmy, je nejlepší zárukou vysoké kvality. Veškeré pokrmy jsou připravovány od základu, tak jak je vařily naše babičky a prababičky z velmi kvalitních čerstvých surovin.

V každém balení je 130 gramů libového masa a 480 gramů omáčky. Díky dlouhé trvanlivosti a vynikající chuti je tento produkt výborným řešením pro mladé rodiny, chataře i na dovolenou. Naším heslem je: „Nezatěžuj ženu, kupuj EXPRES MENU“.

 

  • Vyrobeno bez konzervačních látek a barviv
  • Skladování při pokojové teplotě do 29°C
  • Trvanlivost 12 měsíců
  • Výborná chuť tradiční české kuchyně
  • Rychlá a snadná příprava
  • Nízké náklady na skladování a přepravu

 

Cena za balení 140,- Kč/2 porce.

 

Sortiment

 

KUŘE SE SÝROVOU OMÁČKOU - NOVINKA

Skvělá kombinace kuřecího masa a sýrové omáčky tvoří dohromady jemné jídlo, které si vychutnáte do posledního kousku. Skvěle se hodí jako jídlo na dovolenou a oceníte jej rovněž i v letních vedrech.

 

SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ

Výrobek získal ocenění Česká chuťovka 2012

Nejoblíbenější a nejprestižnější jídlo české kuchyně připravené podle osvědčené receptury.  Hovězí maso zadní prošpikované špekem podle klasických receptur, dušené doměkka v zeleninovém základu z mrkve, petržele, celeru a cibule, ochucené bobkovým listem, tymiánem a novým kořením. Omáčka je zahuštěná smetanou a moukou, dochucená citronem a cukrem. Jako přílohu doporučujeme klasický český houskový knedlík.

.

ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK

Doporučujeme

Klasický český pokrm, který vyžaduje velmi složitou přípravu a mnoho použitých surovin. Zadní hovězí plátek potřený hořčicí, pokladený uvařeným vejcem, sterilovanou okurkou a špekem, zatočený a dušený doměkka. Omáčka je připravena na cibulovém základu. Španělský ptáček je vhodné podávat s rýží, těstovinou, houskovým knedlíkem i pečivem.

 

HOVĚZÍ GULÁŠ

Typicky české jídlo, které nejlépe chutná na výletě v přírodě. Kousky předního hovězího masa dušené v cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zahuštěná moukou, dochucená česnekem, kečupem, majoránkou a pepřem. Jako přílohu lze doporučit houskový knedlík, těstoviny, rýži i chléb. Hovězí guláš je univerzální jídlo pro pobyty v přírodě, kde se dá ohřát i v kotlíku na ohni.

 

KUŘECÍ MASO NA PAPRICE

Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené na cibulovém základu, s paprikovou omáčkou, která je zahuštěná mlékem a moukou a zjemněná smetanou. Jako přílohu doporučujeme těstoviny nebo bílé pečivo. Kuřecí maso na paprice je vděčné jídlo chatařů a chalupářů, neboť nevyžaduje ani náročnou přílohu a chutná všem.

 

VEPŘOVÉ MASO NA ŽAMPIONECH

Lahodný pokrm s typickou vůní po houbách je připraven z vepřové plece, dušených žampionů, zahuštěné moukou a smetanou. Maso je měkké, omáčka je jemná a lahodná. Jídlo chutná i dětem. K tomuto jídlu se hodí všechny přílohy, včetně pečiva. Výborné na chatu, dovolenou i pro nečekané hosty.

 

KRAKONOŠOVA POCHOUTKA

Nakrájené kousky jeleního masa v hustší pikantní omáčce s vůní po divokém koření a sladkokyselou chutí. V omáčce jsou kousky kořenové zeleniny. Lahodná omáčka je dochucená červeným vínem a rybízovým džemem. K tomuto jídlu se hodí všechny přílohy, včetně pečiva. Slavnostní ráz pokrmu podtrhnou smažené bramboráčky.

 

RAJSKÁ OMÁČKA S HOVĚZÍM MASEM

 

Pravá krémová rajská omáčka postrachem kuchyně? Nikoliv. Naše rajská uspokojí i ty nejmlsnější jazýčky. Libové plátky hovězího masa v báječné sladkokyselé rajské omáčce. Tohle jídlo si rychle získá vaši přízeň.

 

 

 HOVĚZÍ STROGANOFF

 

Původem ruský pokrm, který se rozšířil do celého světa díky své nezaměnitelné chuti. Zadní hovězí maso nakrájené na nudličky, dušené doměkka se smetanou a žampiony, ochucené rajčatovým protlakem, máslem a citronem. Neváhejte ochutnat poctivou východní kuchyni.

 

KUŘECÍ PO ZAHRADNICKU

 

Šťavnaté kousky kuřecího masa v omáčce se směsí z pečlivě vybrané zeleniny (kukuřice, fazole, hrášek). Fazole jsou vydatným zdrojem vlákniny a bílkovin, zároveň obsahují minimum tuku. Rychle zasytí a dodají potřebné látky. Vhodný pokrm pro děti nebo osoby dodržující redukční dietu.

 

KROTITEL TUKU

 


Krotitel tuku je nízkokalorické sterilované jídlo s ideálním poměrem bílkovin tuků a sacharidů. Pokrm obsahuje libové mleté hovězí     maso, 9 druhů zeleniny a cizrnu. Předností tohoto pokrmu je, že energetická hodnota jedné porce o váze 305 gramů je pouze 906 kJ.

 

Vytvářím objednávku...